No pain, no gain
Wow, vilken helg det blev! Nickans födelsedag var en succé! Har inte så många bilder från helgen då jag hade alldeles för trevligt för att fotografera.
 
Nickans bästa kompis och Nickans pojkvän hade ordnat en överraskningsfest och jag som är världens sämsta lögnare var så rädd för att försäga mig. Första gången som jag trodde jag skulle försäga mig var när vi tränade för någon vecka sedan och Nickan frågade vad jag skulle göra på lördagen efter hennes födelsedag och jag stod där som ett frågetecken och inte visste vad jag skulle säga tills jag stammade fram att jag inte hade planer. Nickan ville då bjuda in mig på sitt släktkalas samma dag som överraskningsfesten och jag kunde då inte tacka nej eftersom hon inte visste att vi redan skulle träffas. Och väl på hennes kalas var det så svårt att inte säga "ses sen!" när jag smet tidigt för att hinna träna innan festen kickade igång.
Och festen då! Vilken trevlig tillställning, och jag som inte ens hade tänk gå eftersom jag inte kände någon men sen så tänkte jag att jag skulle gå för Nickans skull. Antog att hon skulle bli chockad över att se mig bland sina egna vänner och att hon skulle tycka att det var roligt att jag var där, men hade absolut ingenting att vara orolig för. Hennes vänner var så inbjudande och så välkomande att det kändes som vi hade träffats hur många gånger som helst. Innan vi dansade vidare ut på lokal så bjöds det på lapdance. Knapparna från skjortorna bara flög! Och hela stolen böjde sig på mitten. Det var länge sedan som jag skrattade så mycket, haha.
 
 
Och starten på den här veckan! Vilken start!
Förra veckan var jag så trött, men den här veckan är jag istället så fylld med energi. Känner mig pigg, upplyft och lycklig. Och idag kom solen fram, då kände jag mig alldeles kär. Har tränat både igår och idag efter jobbet. Det var länge sedan jag lyckades träna efter en arbetsdag. Är mer av en morgonträningsmänniska.
 
Igår körde jag 18.0. Avslutade passet liggandes på golvet, men vilken dålig form jag är i. Det är pinsamt. Måste testa att göra om 18.0 i helgen och se om jag kan få ett bättre resultat. Vill tro att det bara var en dålig dag igår och att formen verkligen inte är så där hemsk.
För er som inte vet vad 18.0 är så är det;
21-15-9
Dumbbell snatch
Burpees över dumbbell
 
Annars då? Har tagit mig an lite tips när det gäller träningen.
Tips från min PT till kusin; sänk tempot och spring längre intervaller. Har resulterat i att gå från 10 minuter korta dödligt jobbiga intervaller till 30 minuter längre och jobbiga intervaller.
Tips från min läkare; ta din medicin som du ska. Har resulterat i att jag klarar att springa längre, har inte längre hjärtrusningar vid äggdags, har slutat att svettas som en maratonlöpare på natten och sover hela nätterna.
Tips från Hermella; ät middag på jobbet istället för mellanmål och åk direkt till gymmet. Kanske det bästa tipset av dom alla.
 
Hörrni, den här veckan har potential! Så peppad på den här veckan!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress