Vilken fantastisk helg!
Vilken fantastisk helg hörrni!
 
I fredags så rivstartade jag helgen med en AW på Vidbynäs medan Hampus spelade ljuva toner. Vi dinerade, pratade, skrattade och njöt av livet.
 
 
 
Igår så tränade jag, träffade Nickan en snabbis och shoppade. Njöt av att inte göra någonting alls.
 
Klänning HÄR (adlink)
 
Brukar hata att prova kläder men igår var jag in och ut i varenda provhytt. Det var så roligt att stå där och spegla mig själv utan att känna det minsta uns av självförakt.
 
 
 
 
Och idag, idag, vilken dag! Startade dagen med att baka bröd för att sedan riva av ett rejält träningspass i vanlig ordning. Gick hem och avnjöt en lunch på balkongen i solen. Hade hela 22 grader och vindstilla. Det var så pass att man kunde sitta där iförd endast bikini, men det hade jag inte tid för.
 
Efter lunchen så svidade jag om och åkte hem till Hermella. Vi tog en långpromenad genom skogen och förbi hästarna ned till vattnet. Och sedan avslutade vi med kaffe i solen på hennes altan. Precis vad jag behövde, sol, kärlek och kaffe.
 
 
 
 
 
Framför mig så har jag en kort arbetsvecka och min födelsedag! Så peppad på kommande vecka!
 
 
Oh, happy day!
 
 
Älskar att snön håller på att lätta. Gör att jag äntligen kan börja gå i mina vardagsklackar som jag fyndade i Barcelona. Älskar dom verkligen. På kontoret så går jag oftast i ett par höga klackar, säkerhetsskor eller ballerina (alternativt barfota) så rätt skönt att ha ett par klackar som går att ha från morgon till kväll utan några skavsår eller ömma tår.
 
Jag är nog förvrigt den enda i vår byggnad som har fem par sko på jobbet var av två par är klackar. Arbetar på ett kontor i en lagerbyggnad så det är mest människor i lagerkläder och varselkläder. Och ibland kommer jag där i klänning med säkerhetsskor och säkerhetsväst på mig - riktigt tjusigt ser det ut!
 
Nåväl, längtar verkligen efter mer sol nu. Behöver komplettera vårgarderoben med nya solbrillor och en vårkappa. Är sugen på en trenchcoat. Klassiskt och alltid snyggt till klänning. Men det är alltid så här, så snart solen kommer fram önskar shoppingsuget..