A smile is the prettiest thing you can wear
Igår hade jag en så myisg dag. Liksom njöt av mitt eget sällskap. Gjorde bara det som föll mig in.
Startade dagen med shoppingtur. Köpte underkläder och en svart t-shirt. Denna ovan. I så skönt och svalt material. Kan ni tänka er att jag inte äger en t-shirt sen innan? Förutom gamla svettiga träningstoppar dårå. Var rätt glad i provhytten. Testade en superfin spetstopp som jag inte trodde skulle passa (mina monsterpattar är återigen ett minne blott - välkommen rissäckar!), men det gjorde den, och den var så fin men hängde tillbaka den för färgen var så opraktisk. Stod där och log åt mig själv i provhytten när jag såg mig själv halvnaken i underkläder. Kände mig rätt fin och så där så var tvungen att ta en bild.Sen styrde jag kosan för att åka och köpa mer blommor. Köpte två träd. Och sen for jag vidare till Mio för att köpa nya "krukor". Slängde med en pläd. Färgen var så fin. Tills jag kom ut ur butiken. I butiken såg den ut som ovan, men utanför var den mer grå. Den passar hemma, och är supermysig, så orkade inte gå in och byta den.

Väl hemma så insåg jag att jag har alldels för mycket blommor nu, haha. Dom får inte plats, och det blev inte som jag hade planerat, men fina är dom. Dom får bo kvar ändå (och när jag ledsnar så vet jag en donna som mer än gärna ärver dom för att ge dom mer kärlek än vad jag gör).

Spenderade kvällen under min nya filt med Abduction. Får väl kanske tre tummar upp av fem. Rätt förutsägbar men Taylor Lautner är ju trevlig att titta på.

Nu ska jag åka och hämta ut ett paket och köpa en latte. Senare så har jag en dejt med Foppan och en annan dejt.. Det var ett tag sen jag var ute i dejtingdjungel nu. Är är rätt mätt på att dejta, och less. Mina senaste dejter har ju ställt in. Tror att det vilar en förbannelse över mig så vi får väl se om kvällens dejt dyker upp, haha.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar