Å2


Igår så spenderade jag dagen på Å2 men dessa två skönheter. Å2's glutenfria morotskaka skämtar man inte bort! Älskar att sitta där på baksidan med buskar, träd och blommor som vy. Så rogivande för själen. Och när det började regna så satte vi oss på en bänk under ett litet tak och lyssnade på när regnet smattrade på taket.

Jag tänker ofta på hur häftigt det är att ha människor i sitt liv som man har växt upp med, och att även om det har gått perioder där man inte har pratat med varandra så märks det inte när man väl ses. Tänk att vi känt varandra sen högstadiet.

Efter att ha sett 13 reasons why så är det vårt att inte tänka på min egen skolgång. Är så tacksam för att hon här ovan stod vid min sida genom högstadiet. Hon stod alltid upp för mig när människor var elaka mot mig. Hon fanns alltid där för mig. Jag tror inte att högstadiet är en lätt period i någons liv, men det underlättar att ha någon vid ens sida i både med- och motvind. Nåväl, som tur är den tiden förbi, och som tur är så är hon fortfarande en del av mitt liv.

Precis när jag kom till Å2 så fick jag ett meddelande om att tvillingarna fått löss. Förstod direkt att jag inte har löss, men kunde inte släppa tanken på det. Kliade på hela kroppen och i håret hela kvällen. Så ringde mormor i panik och bad henne kolla om jag hade löss. Hon bara skrattade. Hon konstaterade så klart att det inte fanns några djur i mitt hår. Men ni vet, ibland när man får för sig nåt så går det inte att släppa det..

Spenderade resten av kvällen med god mat och film. Hade egentligen en dejt inbokad, men gissa vad? Han ställde in. Eller, i vanlig ordning, han hörde inte av sig och har inte hört av sig sen dess. Hur kan jag ha sån otur jämt?For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer