AG's, fredag och avtackning

Innehåller affiliate-länkar

Hörrni! FREDAG! Hur härligt är det inte när fredagskänslan infinner sig? Det är inte så att jag avskyr måndag till fredag men det vilar någonting speciellt över fredagar. Undrar om jag kommer att ha fredagskänsla när jag reser?Igår var jag och killarna och åt på AG's. Hade aldrig ätit där tidigare. Vi fick bord 21.00 och alla som känner mig vet att det är way past my bedtime men jag älskar att spendera tid med dom här två pojkspolingarna så bet ihop.

Höll på att somna när jag kom hem från jobbet så var tvungen att sysselsätta mig innan bilen blev framkörd. Drack kaffe och målade naglarna. I vanliga fall så går jag och får naglarna målade då jag inte har tålamod att måla naglarna själv men tyckte att det var riktigt rofyllt igår. Märklig känsla. För övrigt, har ni sett mina små kaffekoppar som jag dricker ur här hemma? Riktiga pensionärskoppar.

AG's var bra. Bra kött. Bra sällskap. Lite för hög ljudnivå i restaurangen för min del. Men bra kött väger ju upp det mesta.Imorse var det riktigt svårt att åla sig ur sängen eftersom det blev sent igår. Ålande mig ur sängen, struntade i sminket, rafsade fram en banan och en proteinbar och släpade ut min Sellpy-påsar i trapphuset. Hade bokat upphämtning idag men kunde inte vara hemma. Hur bra är det inte att dom hämtar påsarna? Och som om inte det var nog, man får sms-uppdateringar om hur det går, när dom är framme och när påsarna är hämtade. Fem påsar skickade jag iväg. Meddelar när det är uppe i min Sellpy-shop sen. Tre påsar är bara klackskor. Mina älskade fina (och oanvända) klackskor.På lunchen slirade vi in till Teso sushi och åt sushi i vanlig fredagsanda. Tänk att jag för bara några veckor sedan inte åt sushi och nu älskar jag det? Får liksom inte nog. Och den här ovan, friterade spicy tuna, skulle kunna leva på den!Väl tillbaka på kontoret så hade mina kollegor ordnat avtackning för mig. Än är det inte dags att säga hej då (12 dagar kvar ändå) men några ska på semester och så, så dom valde att ha den redan nu. Och wow, alltså wow! Mina kollegor, mina fina kollegor.

Förutom dessa magiska blommor så fick jag ett presentkort på Elgiganten. Jag har sagt vid flertal tillfällen på jobbet att jag vill köpa en Canon G7X men att jag tycker att den är liiiite för pricy, och då har dom samlat till ett presentkort så att jag kan köpa min kamera. Så. Himla. Fint. Gjort.
Det har verkligen varit en berg- och dalbana på min arbetsplats av olika anledningar men jag trivs verkligen på min arbetsplats. Mina chefer, mina kollegor, jag tycker så otroligt mycket om dom. Speciellt mina chefer. Två inspirerande, starka och fantastiska kvinnor. Jag skulle aldrig kunna önska mig bättre chefer än dom två som jag har idag. Det är inte utan sorg i hjärtat som jag avslutar min tjänst på företaget.

Trots att vi hade min avtackning med fika, blommor och present så kändes det som vilken fika som helst på kontoret. Jag kan liksom inte förstå att om 12 dagar (12 ynka dagar; hallå! var tog tiden vägen?) så lämnar jag passerkortet, går ut genom snurrgrinden för att inte återvända. Jag kan verkligen inte förstå det.


Efter jobbet så rev jag av ett pass på gymmet och nu ska jag slå på en film innan läggdags.

Imorgon så ska jag träffa en annan inspirerande kvinna och vän som jag träffar alldeles för sällan. Längtar.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar