Aldrig redo, ny garderob inför N.Y

Nu kommer jag säkert att tjata hål i huvudet på er om min resa till USA, men ni vet väl hur det är när man längtar till något?

Jag har insett att jag inte har lämpliga kläder för USA, men det är ju som vanligt, aldrig redo. Har ju endast sommarkläder. Saronger och bikini. Kanske funkar på stränder i L.A-området, men i N.Y har jag ingenting att ha på mig. Kommer ju dessutom att vara kallare där än vad det är på stränderna i Asien. Fördelen är att jag får köpa nya kläder. Nackdelen är att det är pengar jag helst inte spenderar. Men å andra sidan, vem försöker jag lura? Jag älskar att shoppa. Och N.Y är mer min klädstil än Bali trots allt.


Jag älskar ju klassiskt och stilrent. Klänning och klackar. Ovan är ett axplock av vad jag skulle vilja glida omkring i när jag är i N.Y.

Stilförebilder just nu är Isabella Löwengrip och Linn Herbertsson. Älskar Isabellas feminina stil. Och känns som om att den stilen är mer hållbar i Europa än i Asien, så ska bli så roligt att äntligen få klä upp mig igen i kläder som jag verkligen trivs i. Bikini i all ära men det får mig inte att känna mig lika vacker och feminin som en fin klänning med vackert fall och ett par klackar gör. Längtar efter att få smacka med läpparna så att läppglasen skvätter.
Linn är förvisso en mer byx-kvinna än vad jag är, men jag älskar ändock hennes stil.

Och hur vackra är inte dessa två kvinnor? Lika vackra som framgångsrika. Sanna inspirationskällor.

Vill ha mycket jordnära och enfärgade kläder i min framtida men lilla vardagsgarderob. Kommer tråkigt nog inte att få plats med en Nespresso-maskin i min garderob som Isabella har..


Har du någon stilförebild? Eller någon som inspirerar dig lite extra?For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar