All I want is the wind in my hair, to face the fear but not feel scared


Hej kompisar! Vill bara börja med att säga att livet känns lite lättare idag. Har ni haft en fin dag?

Fick dock inte sova ordentligt i natt på grund av mardrömmar. Dom säger ju att det är ens undermedvetna som hemsöker en på natten och i natt var det verkligen så. Det handlade om en person som jag på senaste tiden har tänkt väldigt mycket på, en relation som ska vara så självklar men som inte finns, och hur det har påverkat mig i mina beslut i livet. Har tänkt mycket på min barndom och mina tonår på senaste. Och det hjälpte inte att jag träffade min låtsaspappa från min uppväxt härom dagen, och att se i hans ögon hur mycket jag ändå betydde för honom för så länge sen, det är en speciellt känsla. Någonstans så känns det lilla så otroligt fint ändå. Även om vår relation idag är otroligt flyktig så är ändock dom där flyktiga tillfällena väldigt betydelsefulla för mig. Jag vet inte varför dom är det men dom fyller mig med värme inombords.

Okej, det här var helt off topic, men det liksom kom över mig nu när jag kom att tänka på min mardröm i natt. Den har liksom etsat sig fast i näthinnan.

Arbetsdagen flög förbi. Älskar såna dagar. Inte för att jag vill att arbetsdagen ska ta slut utan för att jag älskar känslan av att det flyter på, att det går framåt. Jag tycker verkligen om mitt jobb. Och framför allt mina kollegor. Jag kommer att sakna vår vardag något så otroligt. Ibland på morgonen när jag kör till jobbet så kan jag komma på mig själv med att nästan bli alldeles tårögd när jag tänker på vilket tomrum det kommer att vara att inte få spendera varenda vardag med dessa klippor. Mina fina, härliga och alldeles knasiga kollegor som stundom driver mig till vansinne, och min chef, tills hon säger "barn, sluta bråka nu!" och så får vi sitta där tysta som i skamvrån.

Efter arbetsdagen så hastade jag ned till gymmet. Så härligt att jag verkligen känner att jag vill gå till gymmet nu istället för att jag måste. Som igår, hemsk dag och ingen motivation till att gå till gymmet, då stannade jag hemma. Med gott samvete. Äntligen! Det har tagit sån tid att komma hit, men äntligen är jag här. Idag blev det 50 minuter cardio. 30 minuter trappmaskin, 20 minuter cykel. Och så avslutade jag med en amrap på 6 minuter; 5 dips, 10 explosive push ups, 15 slam balls.

Nu sitter jag här helt mör och trött av utmattning. Ska beställa en klänning och ett par örhängen och sen ska jag bums i säng!

Snart fredag också och då vankas en härlig dag. Frukost med min kusin innan jobbet, ut och äta med dum och dummare på lunchen och på kvällen så ska jag träffa en nyfunnen men ack så fin vän. Ser så fram emot fredag!For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar