Allergisvullen, Gröna Lund och bikinin med stort B

Hej finisar!
Har riktig helg-feeling. Synd bara att jag är däckad i allergi här hemma.

I torsdags så åkte jag till Alexander och Sara, och sedan begav vi oss till Gröna Lund. Så länge sedan jag var där! Vi tog tunnelbanan och kände mig som en riktig lantis. Blev direkt påmind om varför jag inte tycker om Stockholm, så mycket folk! Blir nästan lite skygg av att vara inne i stan. Så tacksam för lugnet här ute på vischan.

Vaknade allergisk igår så klädde på mig, gjorde ärenden och åkte hem och la mig framför Bosch. Och skjuts i säng tidigt. Däckade som en klubbad säl och sov hela natten. Drömde märkliga drömmar men sov ändock gott. Vaknade imorse och kände mig pigg. Snuvig men pigg.


Kastade på mig bikinin och rejsade till stranden. Och som om att det inte vore nog att en fågel bajsade på mig(!) så exploderade allergin igen. Så efter en och en halv timma var det bara packa och fly hem till min luftrenare. Är helt förstörd igen. Så blir soffan, film och god mat innan tidig läggdags igen.

Ska ju inte gnälla över min allergi, för även om jag har svår allergi när jag väl reagerar så reagerar jag inte överdrivet ofta, men två dagar i rad är faktiskt väldigt energikrävande. Väldigt sällan det är två dagar i rad, men nu är jag helt däckad.


La upp en boomerang på Instagram med min bikini och fick så mycket kommentarer om den. Den är från Shein. Man kan dock se på bilden hur allergisvullen jag är, så nu blir det soffläge för hela slanten! Ville mest kika in och säga hej!For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer

Jocke
,
Bor i Stockholm själv och förstår hur du känner. Men det är iaf inget mot Japan eller Indien - där kan man verkligen tala om mycket folk...:) De lär ha "inpackare" och allt i tunnelbanan i Tokyo, som har som jobb att trycka in så många som möjligt i vagnarna!

Hoppas det blir bättre med allergin!