ALTERNATIV HAMBURGARE

Inlägget innehåller adlinks

Kofta Lindex // Linne Gina Tricot // Byxor BikBok // Dojor HÄR

​Vilken middag alltså! Fick testa quornburgare av Smartson. Aldrig ätit just quornburgare, men vilken succé. Jag tror ju att vi äter alldeles för mycket kött (och mjölkprodukter) så därför gillar jag alternativ till kött. Älskar kött och kommer aldrig sluta att äta det helt (min kusin tror att jag är vegan och bara går i ekologiska kläder som är gjorda av 100% naturmaterial) men jag försöker definitivt att minska mitt intag. 
Bakade mitt frukostbröd till hamburgerbröd, glutenfritt morotsbröd, och så hade jag Walden Farms ketchup på. Ni vet den där som är sockerfri, glutenfri, kalorifri och fettfri? Och till det så drack jag ett glas iskallt rosé. Gud, vad jag längtar till den dagen så jag får dela såna här kvällar men någon. Har man inte tur i kärlek så sägs det ju att man har tur i spel, och det går ju att diskuteras, men vann tjugo kronor. På tretton lotter. 

Också rolig sak som hände idag. Jag sminkade mig. Mötte upp min kusin och hans tjej på stan, varpå min kusin påpekar att jag ser så pigg ut när jag har smink. Får alltid hör det, att jag ser så pigg och fräsch ut. Och en gång så fick jag höra att jag såg ut som en helt annan person. Man bah, ja, men tack att jag ser ut som ett deprimerat spöke annars (och jag vet ju att ingen menar illa, men hur tar man en sån kommentar? *gråtande skrattgubbe*).For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer