Andra vändan
I vanliga fall så äter jag ägg till frukost men eftersom jag ska lämna blodprov för andra gången den här veckan, och eftersom jag hatar nålar mest i hela världen, så tänkte jag unna mig själv någonting godare för att muntra upp mig själv. Yoghurt med Blueberrys egna hallonsås och nötter, håll i hatten! Hallonsåsen är ingenting som man skämtar bort. Har ni inte testat, testa! Lätt beroendeframkallande.

Jag vet att det bara är för mig att vänja mig med att lämna blodprov eftersom jag kommer att få göra det livet ut, men två gånger på en vecka är inte trevligt. Jag vet också att jag måste lämna så mycket blod som behövs för att ta reda på vad det är för fel på min kropp för nu är det inte roligt längre. Jag går på sparlåga med ömma muskler och en oändlig trötthet. Men, en dag ska vi nog kunna ordna upp även den här kroppen. Tycker bara lite extra synd om mig som måste lämna blod två gånger på en vecka.

MEN, idag är det fredag. AW och sen tacofredag med min granne. Livet är ju rätt fint ändå.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer