Äntligen färdiga!
Var och hämtade min marmorleverans i lörsdags som nämnt. Det var.. svettigt. 20 kilo i en otymplig förpackning. Halvbökigt att stuva in i bilen.
Projekt nummer två var att öppna förpackningen. Det var svettigare än att hämta paketet. Speciellt när jag inte har några verktyg. Men är det någonting som Farmen lärde mig så är det att med envishet så går det mesta. Vet inte riktigt varför jag tvekar på min egen förmåga, byggde ju för fasen ett kobås och ett par sängar på gården..


Har inte världens största sovrum vilket gör det rätt meckigt att få en bra bild på helheten, men ovan är sängborden som jag slängde ihop i somras. Har bara tagit åtta månader att bestämma vilket företag som jag skulle välja och vilken färg(!) på marmorskivorna.Och så här blev resultatet. 20 kg slit och många svordomar senare. Och jag är så nöjd! Nu är nästa beslut som jag behöver ta om jag ska handtag eller inte. Räknar med att det tar ytterligare åtta månader, haha. Tavlorna ska däremot upp på vägen. Skickade sms till min taveluppsättare i helgen så han skulle planera in det i sitt schema. Bor i ett betonghus så det behöver borras, tyvärr.

Nästa projekt är att måla om sovrummet i en rofylld grå färg, men det får vänta tills hösten då jag har tvåårsbesiktning av lägenheten och mina spruckna lister ska bytas.

Vill också ha sänglampor. En till vardera sida. Är sugen på någon av dessa tre nedan.


Nummer 1 // Nummer 2 // Nummer 3 (adlinks)

Det känns som lägenheten är ett on going projekt som aldrig blir klart. Men marmorskivorna är ett steg i rätt riktning.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer