Äntligen helg!God morgon!


Äntligen så har jag surat färdigt. Har ju inte berätta så mycket om pojkspolingen som jag har dejtat. Har inte funnit så mycket att berätta eftersom det har varit lite klurigt, men måste berätta som en konstigaste dissen som jag har fått. Han sov över i helgen, allt var frid och fröjd. Han berättade hur han ville ge det här en chans och hur han ville att vi skulle åka bort i helgen. Han berättade det, inte jag.


Efter frukosten på söndag morgon så gick han på toaletten. Efter att han hade spolat så var han kvar ett tag på toaletten. Lite för länge för att det inte ska vara något märkligt. Han kom ut och vi la oss i soffan, han får ett sms och vinklar telefonen så jag inte ska se men han svarar inte. Efter några minuter så ringer telefonen, han flyger upp ur soffan och innan personen knappt hunnit säga hej så säger han "vad har hänt? Jag kommer på en gång!" och går ut i hallen, kastar på sig kläderna och säger att han måste dra. Han säger att vi hörs sen och att vi ses i veckan. Har inte hört ett ord. Han svarar varken i telefon eller på sms. Det var väldigt uppenbart att han bad sin kompis ringa honom. Först så ville jag bara tro att jag inbillade mig, men nu är jag rätt säker på att det här är den märkligaste dissen som jag har fått.

Observera att det här är någon som jag har dejtat ett tag och inget våp som jag släpat hem i håret på fyllan från krogen. Om han ville gå så hade han bara kunnat säga det liksom. Så konstigt! Men nåväl, finns många fiskar i havet.


Idag är det halvdag, och sen är det långledigt! Ska börja dagen med att gå och fixa naglarna och sedan äta lunch med Alexander. Kvällen ska jag spendera med Foppan som äntligen kommer hem! Och imorgon så är jag bjuden på frukost. Ska bli så mysigt!


Den här ledigheten är så välkommen!


For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer