Äntligen med lägenhet!


Hej hörrni!

Veckorna bara springer förbi. Kanske också mycket för att jag har upplevt allting så stressigt senaste tiden, men vet ni vad? JAG FLYTTAR IN I EN LÄGENHET! På söndag. Det är bara två månader i andra hand, men lägenheten är så fin! Den är perfekt för mig. Anledningen till att det bara är två månader är för att nuvarande hyresgästen har sagt upp sitt kontrakt, men ingen har skrivit kontrakt för lägenheten än så just nu kämpar jag för att Balder ska ge mig kontraktet, men ni vet, kösystem och blah blah blah. Men i två månader så har jag ett eget litet paradis med såväl tvättmaskin som diskmaskin. Så i helgen åker jag hem och packar ihop lite (mer) saker. Ska bli skönt att få sova i min egen säng också.

AH, ni anar inte hur skönt det känns! Och som pricken över i:et så är det min födelsedag snart. Förhoppningsvis kan jag fira min födelsedag med att landa ett hyreskontrakt. Då behöver jag inte stressa med att hitta det rätta objektet att köpa utan kan fönstershoppa tills det är kärlek vid första ögonkastet.

Har råkat dra på mig världens förkylning. Låter som om jag varit på konsert och skrikit mig hes, men hoppas på att en natt med ordentlig sömn ska råda bot på det. Köpte en ny kudde igår då hotellkuddarna är hemska och jag behöver verkligen min skönhetssömn för att överleva stressen.

Så snart jag lyckas snärja ett kontrakt så ska vi börja prata inredning. Längtar innerligt efter att få boa in mig. Åh, tror att det här blir en bra vår!
???? For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer

Anso
Anso ,
Tråkigt att du blivit så dålig på att uppdatera här... Förr gjorde du det ofta men nu är det en gång i veckan i snitt...
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229