Arma barma

Igår var jag och Nickan på Bodypump (får redan ont i själen när jag tänker på hur mycket jag kommer sakna henne nu när hon flyttar till Marbella). Jag gillar Bodypump men jag tycker att det är lite tråkigt att det går så långsamt så jag brukar köra på i egen takt och lite tyngre. Hellre att jag inte orkar och får plocka av än att lalla omkring på samma vikter hela tiden. Nu har jag fått börja träna ben med vikter igen, oh lord, min kropp! Jag har så ont i kroppen just nu, haha. 


Nya jobbet går så bra också. Det är så roligt! Och igår fick jag så rolig feedback. Känns verkligen som om att jag är på rätt plats just nu. Livet känns så smooth. Trots ett lite missöde med en liten pojkspoling, men ni vet ju vid det här laget att det alltid händer mig. Blir inte ens ledsen längre, men det vore trevligt att träffa en man. En självsäker men ödmjuk man som vet vad han vill. Att det ska vara så svårt? 
Nåväl, nu ska jag och min arma kropp försöka överleva. For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer