At First They Killed My Father, gråa moln och första träningspasset

Innehåller affiliate-länkar

Frukost på stranden efter ett pass på gymmet


Startade morgonen med att riva av ett pass i gymmet. Kändes definitivt att jag inte har tränat på över 3 månader. Ojojoj, vad tungt det var. Men ack så härligt när det var över.

Värmde upp med att promenera på bandet och avslutade med intervaller. 5 minuter på lutning 9, 5 minuter på lutning 12 och 5 minuter med intervaller 30 sek springa, 30 sek vila. Tänkte köra det två varv men var helt slut efter ett varv, haha. Därefter så körde jag 4 varv med 10-12 repetioner squats. Och sedan klev jag på en 15 min amrap; 5 clean and jerk, 10 squats och 15 burpees för att avsluta det hela med höftpress med viktskiva, 12 reps 4 gånger.


Bikini härifrån // Solglasögon Miniso // Sarong från en kvinna Pandang Bai Hamn


Gick raka vägen från gymmet till frukosten. Här på Merati där jag bor så serveras frukosten på stranden. Efter kaffe och äggröra till ljudet av vågorna så gick jag hem, tog en snabb dusch och svidade om till bikini. Tänkte gå till stranden. Såg ut som blå himmel var på väg, men ack så fel jag hade. Medan jag gick till DPM (där jag bodde förra gången jag var här) på en kaffe så öppnade sig himlen.Gick till Kayu Cafe för att läsa First They Killed my Father och lunch eftersom molnen vägrade skingra sig. Satt där och njöt av lugnet. Helt klart ett av mina favoritställen här på ön.

Efter ett tag så blev jag rastlös.... och bytte Kayu Cafe mot stranden. Trots gråa moln så är det ju fortfarande varmt. Fler och fler från mitt hotell slöt upp. Varvade att läsa min bok med att lyssna på vågorna och titta på alla som surfade. När jag var här i december så var det knappt en våg på havet men nu är stora som små vågor som rullar i land. Älskar ljudet av vågor som slår med land, så avslappnande.

Alla borde läsa First They Killed My Father. Otroligt gripande bok. Loung Ung skriver otroligt målande. Och historien i sig är oerhört hemsk. Förstår inte varför vi aldrig fick lära oss om det här i skolan? Om folkmordet i Kambodja?Trots att himlen är fylld med gråa moln så kan man se hur turkost vattnet är här. Den här lilla ön är sannerligen en liten pärla. Skulle inte ha någonting emot att bo här på vinterhalvåret. Trots att det är regnperiod här nu, och kvällarna består av skyfall, blixtar och dunder, så har jag aldrig känt sådan inre frid som jag gör här. Och människorna, människorna här är alldeles fantastiska.


Nu ska jag runda av för att göra mig i ordning för middag. Och kanske en massage efter det.
For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar