Åter i TV-rutan

Hörde att vi är på TV igen, och det fick mig att minnas tillbaka. Jag fick kanske inte ut det jag ville av att vara med; jag ville visa en annan sida av mig själv än den i Farmen, och trots att jag inte var som den jag var i Farmen så kände jag mig instängd i mig själv. Tror, så här i efterhand, att det hade att göra med sociala medier. Det faktum att vi fick använda våra mobiler, utsidan skrev till oss non-stop och berättade vad andra sa om den och den och ditt och datt. Vi kunde inte prata med varandra på ett tävlingsmässigt sätt, och vi hade i-n-g-e-n-t-i-n-g att göra. Noll. Nada. Zero. Vi hade ett puzzel, men till och med den försvann. Men det var minsann en upplevelse! När vi fick göra saker så fick vi ändå göra roliga saker. Det är ju inte alla som kan skryta med att ha rappat och kört Stand Up live (även om jag var värdelös). 

Många frågar vad mitt nästa program kommer att vara, och en del av mig vill inte göra fler program medans den andra delen av mig faktiskt tycker att det är riktigt roligt. Fick jag vraka och välja själv mellan program så skulle det vara någonting som skulle framhäva min personlighet mer. Kanske Let's Dance (där skulle jag dock skämma ut mig totalt med min obefintliga takt- och kordinationsförmåga), Stjärnorna på Slottet, nåt träningsprogram eller.. ja, jag är ju inte så svårövertalad när det kommer till sånt här. 
Ibland så önskar jag att Farmen hade varit idag. Jag är så sjukt mycket starkare både psykiskt och fysiskt idag att det vore häftigt att få utmana kroppen i någonting så påfrestande som det faktiskt var. Kanske Robinsson Love Edition så att jag får utmana kroppen OCH en chans att hitta en karl? 

Men åter till Baren. Vilka fina människor som jag fick lära känna, och vilka roliga veckor. Kan ibland komma på mig själv med att sakna Baren och deltagarna.


Om du fick välja en realityserie att vara med i, vilken skulle det vara?For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer