Ätit på papperstallrikar i ett år i jakten på det perfekta porslinet


Hej finisar!
Måndag igen. Haft en bra dag?
Dagarna bara försvinner i rasande fart. 41 dagar till avfärd. Alltså.. var tar tiden vägen?

Riktigt trött måndag idag. Drack alldeles för mycket kaffe på jobbet så illamåendet har tryckt i halsen. Riktigt oskönt. Halsontet hade dock släpp så tänkte att jag äntligen skulle träna, men illamående och tröttheten tog all energi när jag kom hem. Slängde ihop en snabb majspasta med tryffelsalami och bäddade ned mig i soffan. Legat här sen hemkomst. Tända ljus, musik och vindruvor.

Tänkte försöka komma upp och träna innan jobbet imorgon istället så att det är avklarat och så att jag kan åka hem till soffan med gott samvete efter jobbet (eller gott och gott, har ju hundra andra saker som också behöver göras men som jag skjuter lika friskt på som jag skjuter på träningen).

Den här veckan innefattar middag med Hermella på onsdag och middag med Robban på torsdag. Och helgen bjuder på porslinspackning.
Så efter helgen blir det papperstallrikar för hela slanten, men ingenting som jag inte gjort innan. Minns ni artikeln i Hänt Extra där rubriken var att jag ätit på papperstallrikar i ett år i jakten på det perfekta porslinet?

Nej hörrni, jag ska faktiskt gå och lägga mig redan nu. Så trött är jag.
For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer

Sofie
,
Ska du sälja porslinet? Eller ska hon som flyttar in ta över det också??
Ankarstrand
Ankarstrand,
Porslinet är en av få saker som jag kommer att spara (på grund av vad det kostade att köpa). Alla stora möbler har den nya valt att köpa. Resten ska jag göra mig av med.
nouw.com/ankarstrand