Att byta ut doft hemma

Inlägget innehåller reklamlänkar1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.

Min lägenhet luktar fortfarande suspekt. Även om ättikan gjorde sitt så är det någon form av doft som jag inte kan sätta fingret på. Jag upplever den inte lika stark längre då jag inte kan känna den när jag är hemma i lägenheten men jag känner doften när jag öppnar dörren och kommer hem. Det är frustrerande att det inte luktar hemma.

Nästa steg i projektet i att få lägenheten att lukta som jag är att köpa väldoftande produkter. Doftpinnar och doftljus är givet, men tänker att väldoftande rengöringsprodukter kanske kan göra sitt?
Annats får jag väl kanske bara acceptera att det är så här det luktar här. Kanske blir det bättre när soffan kommer på plats? Mer möbler och inbodda saker kanske gör sitt? Och om inte så kanske renoveringen framöver kanske också hjälper till? Men det är ju ännu ett tag kvar.

Jag minns inte, men det kanske var så här när jag flyttade till förra lägenheten också? Att lägenheten kanske måste suga upp mina egen dofter ett tag för att den ska kunna anamma min doft?For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar