Att se pigg och fräsch ut1. GIVENCHY Le Vernis 29 Rose Divin HÄR / 2. GUERLAIN Météorites Brush HÄR / 3. DIORSHOW ICONIC Mascara HÄR / 4. GIVENCHY Poudre Lumier Originelle HÄR / 5. YSL Rouge Pur Couture 06 Rose Bergamasque HÄR / 6. DIOR CREME ABRICOT Nail Creme HÄR / 7. YSL Touche Éclat Blur Perfector HÄR / 8. YSL Volupté Tint-in-Oil HÄR / 9. GUERLAIN Fall Collection Écrin 4 Couleurs HÄR

Är ju inte så mycket för skönhet, men smink är ändå ett onödigt ont för mig. Ser väldigt lätt både trött och sliten ut utan lite färg i ansiktet. 

Påpekade det till en dejt en gång, att jag inte kände mig som mig själv. Då svarade han; "Det där sitter bara i ditt huvud. Det här med att vi killar gillar sminkade tjejer är bara ett påhitt. Det är precis som att du tycker om att se mig i kostym men att du även tycker att jag är snygg utan kostym. Smink kan var trevligt men det spelar ingen roll.". Brukar försöka tänka på det när jag känner mig så där trött och sliten. Det vara någonting i hans röst, det lät så avskalat och ärligt, att det har etsat sig fast hos mig. 

Nåväl, behöver du nytt smink? Om du använder koden ​BUNNY15 ​så får du 15% rabatt hos Feelunique. Giltig till måndag. 
For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer