Att växa som människa

Vilken dag igår! Solen sken. Njöt av varje sekund. Efter frukosten på balkongen så styrde jag kosan mot Järna och Åsgatan 2. Ett café som serverar sojalatte så väl som glutenfri morotskaka (himlalik!). Vi fikade i solen i ett par timmar och jag sprang runt barfota. Jag älskar att vara barfota! Och i Järna så kan man. I Järna så kan man allt. Visste ni föresten att jag har gått i Waldorfskola i Järna?
Sen styrde jag kosan mot Södertälje och fika/lunch på Rosteriets uteservering. Och sedan satte jag på mig mina mysigaste myskläder och tog en filt och gick ut på balkongen och läste innan jag sedan gick in och läste till läggdags. Älskar att läsa! Hade glömt det. Bättre söndag! Och hur fint är det inte att träffa gamla vänner? Ni vet, människor som var ens hjärta och själ en gång i tiden men där vänskapen liksom rann ut i sanden, och trots att det var år sen man lekte så flyter konversationen på som om att det var igår man sågs. Sånt värmer mitt hjärta. Såna människor är så fina. Och hur häftigt är det inte att se människor som man har känt sen barnsben växa upp, utvecklas och skaffa barn? Att liksom se en vild tonåring förvandlas till och istället växa in i rollen som mamma. Jag tycker det är sån häftig känsla. Min omgivning är så mycket häftigare än jag.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer

Jeanette
,
Don't sell yourself short 😊 Att växa upp och bli mamma är en jättehäftig upplevelse, men som du har kämpat med dig själv och trotsat alkohol, övervikt och sjukdom är faktiskt så jäkla häftigt det med. Det är ett privilegium att få följa din blogg och glädjas åt allt bra som du gör med ditt liv. Hoppas du får en superhärlig sommar!
Ankarstrand
Ankarstrand,
Åmen, hur fin är inte du då! Tack!
nouw.com/ankarstrand
Gustav
,
Du är tvärhäftig ju, och söt! :* Hoppas allt är bra och allt går bra för dig 😊
Ankarstrand
Ankarstrand,
Hah, men tackar! 😊
nouw.com/ankarstrand