Badrumsrenovering

Jag är i valet och kvalet om jag ska sälja och köpa hus redan nu, eller om jag ska renovera det som jag inte är förtjust i här och stanna här tills det är aktuellt med man och barn.. Har så svårt att bestämma mig. Det känns lite skrämmande att bo ensam i en villa på landet men det lockar ändock väldigt mycket med eget hus och egen tomt.

Om jag skulle renovera ett helt badrum, som jag gjorde i den gamla lägenheten, liksom slå ut allting, precis allt, och göra nytt då är ju drömmen helt klart ett badrum i marmor och guld. Men ska jag bo kvar här och låta mitt badrum och kök genomgå en touch up så skulle jag definitivt kunna tänka mig att använda mig utav Kakelgallerian.
Förutom att Kakelgallerian har ett stort utbud av det självklara, kakel, mosaik och klinker, så har de även accessoarer för hemmet i form av bland annat handdukar, krokar och handtag. Kakelgallerian samarbetar med de ledande leverantörerna i Sverige men importerar även från några av Europas främsta kakeltillverkare.
Jag är upp över öronen förtjust i det här mönstret på kakel. Det funkar lika bra som golv i badrummet som kakel i köket, och så fint, bådadera. Är det inte fint så säg?
En annan sak som jag precis har fått upp ögonen för är när golvet går upp på väggarna. Såg det här golvet i grön marmor och föll pladask.Tycker att grön marmor har fått stå oförtjänt lite i strålkastarljuset. Också väldigt fint med en annorlunda form på plattorna - inte det här klassiska fyrkantiga som man vanligtvis ser.
För en lite mer diskret look så skulle jag nog välja en platta med mönster i. Enkelt och stilrent, men sticker ut lite mer än den vanliga släta plattan. Det ger rummet lite mer liv. Det finns så mycket fint hos Kakelgallerian så det är nog tur att jag inte ska renovera än. Är så dålig på att ta beslut, haha.
Det här är ett sponsrat inläggFor my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer