Bästa PWO:n?


Rivstartade dagen med att träna upp ett hål i handen. Skröt så dant igår på kvällspasset att mina händer minsann inte har spruckit på lääääänge, och vips! Gud straffar uppenbarligen somliga med detsamma.

Efter jobbet så åkte jag förbi Fitness Store i Södertälje för att köpa lite Belgian Blue. Fick provsmak sist jag var där och föll direkt. Smakar bra, sticker lagom och, i min värld, ger bra effekt. Belgian Blue skulle skicka en platta till mig (hur snällt?) men den har inte kommit fram, tyvärr. Ute på villovägar eller hos någon klåfingrig tjuv som kan prestera lite bättre på träningen nu. Tur att Fitness Store finns i närheten så att jag kan få tag i den i alla fall. Lämnade även ett provsmak i butiken på mitt proteinpulver eftersom vi är oense om vilket biffprotein som är godast.

Med Belgian Blue i högsta hugg så åkte jag tillbaka till Vicious för ett teknikpass som avslutades med ett tabataprov. Tabata (8 set på varje övning, 20 sek kör, 10 sek vila) i squats, push-ups, sit-ups och burpees. Jag fick VG med 34 poäng. Kan bara bli bättre härifrån.

Lite kvällskvarg innan läggdags så är ännu en dag till ända. 
For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer