Beach day every day

Vilken fantastisk helg det här har varit! Den har varit varm men den har känts så lång. Riktigt välbehövligt.

Började ledigheten med att åka direkt till stranden från jobbet. Låg där två timmar och bara låg. Åkte och handlade på vägen hem och sedan gick jag till gymmet. Och efter det så avslutade jag fredagen med middag på balkongen framför filmen Domino (sjukt cool brud för övrigt). Kan inte minnas en arbetsfredag har känts så lång och härlig.

Bikinitrosr här (adlink) // Bikinitop, Cubus


I lördags så vaknade jag och svidade genast om till bikini, packade väskan och åkte ut till stranden. Var där helt ensam. Så härligt. Efter några timmar så kom Alexander med fästmö. Dom tog även med sig regnet. Så efter en stund så packade vi ihop. Vi åkte till Turinge Ost & Vin och köpte ostar och chark, åkte hem till Alexander och dinerade. Sedan blev det för varmt så vi svidade om åkte och tog ett till dopp. Ett kvällsdopp. Kan inte minnas sist jag gjorde det. På vägen så träffade vi ett gäng kossor. Visste ni att jag älskar kossor? Jag vill ha egna.Ser ni lille bebisen där också? Alldeles nykläckt. Så gullig.

På vägen hem så stannade vi hos Alexanders mamma på en kopp kaffe. Gick förbi huset som jag växte upp i. Känns alltid så vemodigt att se det. Var massa barn på tomten som sprang runt och lekte och tjöt av lycka. Det påminde mig så mycket om när jag växte upp där. Vi var alltid ute och lekte. Tänker ofta tillbaka på den tiden. Och alla vännerna. Vad gör alla idag? Tänker dom på mig? Tänker också på alla vuxenfester som utspelade sig där, all spritdoft och rädslan som ibland infann sig. Måtte mina framtida barn aldrig få uppleva det.

Och igår vet ni ju redan vad jag hade för mig.

Den här veckan är rätt planlös än så länge. Middag med min kusin på onsdag. Tänkte försöka att få in i alla fall tre träningspass också. Till helgen så skulle jag behöva åka och titta på ryggsäck(ar), kamera, surfplatta och reselakan. Tre månader kommer att susa förbi. Känns som att jag nyss sa att det var fyra månader kvar. Det är dags att börja att beta av to do listan inför avfärd. Och att börja göra mig av med saker. Varför samlar man på sig så mycket onödiga saker alltså?

Nåväl, ny vecka, nya tag! Ha en fantastisk måndag!
For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar