Bildregn

Finns så mycket bilder från Frankrike. Vissa var bättre på att ta bilder än andra. Pinja var flitig med kameran så bjuder på ett bildregn av hennes bilder nedan medan jag drömmer mig tillbaka. Har fortfarande inte riktigt smält alla intryck från resan.'
Vi började ju som tidigare nämnt resan med vinprovning på Chateau de Crémat. Vyerna var slående vackra och går knappt att fånga på bild. Vi var högt upp i bergen och vyerna var alldeles fantastiska. Vi fick en rundtur inne i produktionen och en snabb historielektion om själva stället innan det var dags för vinprovning.

Vinnande laget i Olympiaden. Bilden är tagen precis när vi fick veta att det hade varit ett terrordåd på Drottninggatan. Här dämpades stämningen, alla började ringa hem, vi kollade nyheterna och pratade om det som hade hänt, men en timma efter så skulle vi till Cannes så det fanns inget annat att göra än att gå upp på rummet och göra sig i ordning. Som tur var så kunde vi alla andas ut då ingen vi kände var bland de skadade.

I Cannes så
For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer