Biljakt

Ingen har väl missat att det är röd dag idag? Eller att jag har långledigt?
Vi böjer oss sällan för röda dagar och var i boxen nollfem nollnoll sharp som vilken annan vardag som helst. Skillnaden idag var att vi hade knytkalas och åt frukost tillsammans i solen. Några åkte dock hem direkt efter passet.

Jag stod för bröd. Bakade igår. Men när jag skulle åka imorse så kom jag utbärandes på en stor brödkniv i högsta hugg. Måste ha sett konstigt ut för min granne som stod och drack kaffe på balkongen. Speciellt eftersom klockan var kvart över fyra. Det enda som jag kunde tänka på i bilen var att jag inte ville bli stoppad av Polisen för att jag inte visste hur jag skulle förklara att jag hade en enorm kniv på passagerarsätet. Mitt på vägen så möts jag av en Polisjakt. Polisen jagade två svarta bilar med jättemaskerade män i. Då satte jag hjärtat i halsen vill jag lova. Hoppas att Polisen fick tag i dom. Såg dock inte ljust ut. Såg ut som Polisen, som låg rätt lång bak, missade att männen åkte av en annan väg. Nåväl, jag kunde lugnt åkt med min kniv vidare. På vägen hem så stoppade jag den i bakluckan för säkerhetsskull.

Det fina med att gå upp redan klockan fyra är att det hinns med så mycket. Nu sitter jag i solen på balkongen med en kaffe och njuter medan tvättmaskinen sköter sitt. Åh, du ljuva torsdag!For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer