Blodsmak i munnen och en svag dödslängtan

Igår 108 wallballs (och 108 kb-swing) och idag lite mer wallballs. Just nu är det jobbigt att bara andas, så att leva ska vi inte ens prata om. Det är ju tur att det är sista arbetsdagen idag för den här veckan. Dessvärre inte sista träningspasset. Pass likt dagens pass får mig att aldrig mer sätta min fot innanför dörren till boxen igen. Pass likt dagens pass får mig att verkligen undra vad det är jag håller på med. Pass likt dagens pass ger mig en dödslängtan. Om några timmar så har jag antagligen glömt bort det, men tills dess så känns livet lite mer än jobbigt just nu.

I team, 2 RFT;
50 Burpees over bar, 50 power clean 30 kg, 50 boxjump, 50 deadlift 30 kg, 50 wallballs, 50 backsquat 30 kg.

Det är ju tur att Nickan är en tjur när jag har så jävla långt kvar tillbaka till min gamla form. det är så frustrerande att sänka sin partner. Och ännu mer frustrerande att kämpa sig tillbaka. Ett steg fram, två bak. Och tänk att hon står ut med att jag gnäller och svär när det är jobbigt men ändå ler och peppar mig att fortsätta. Den kvinnan alltså! Jag längtar tills den dagen jag är i samma form som henne och det är min tur att peppa henne ända in i mål.

Nåväl, nu är det dags för havregrynsgröt och jobb. Sista dagen, håll ut Sandra!For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer