Bra köp, billiga kampanjer och bra medlemskap

Inlägget innehåller reklamlänkar


Här i Oxelösund är det inte mycket action just nu. Det enda min hjärna kretsar kring just nu är inredning. Längtar verkligen tills soffa och säng är på plats. Och vad jag ska göra näst. Vill jag jobba? Bör jag åka en weekend någonstans? Ska jag ta ett jobb utomlands? Vill jag verkligen fastna i hamsterhjulet igen? Ska jag ta ett sommarjobb och sedan resa i vinter igen?

Fördelen med att jag köpte den här lägenheten är att jag knappt har några utgifter. Har en tredjedel av vad jag hade förut. Om ens det. Förstår ni att i den redan låga avgiften så ingår bredband, TV och nätavgiften för elen? Och när jag får min parkeringsplats så kostar den under 70(!) kronor i månaden. Tills dess är det gratis att stå på gatan. Står även i kö för garageplats, tänker att 170 kronor i månaden är värt att slippa skrapa för. Och bilförsäkringen sjönk ju med halva priset när jag flyttade hit, så även den är ganska obetydlig nu. Precis som hemförsäkringen. Är helt klart nöjd med det här köpet, även om jag har upptäckt att lägenheten har en del osköna skavanker som jag behöver ordna.
Och hur trevliga är inte människorna här? Alla som jag känner må kalla Oxelösund för en håla, men heja hålor säger jag!Nu när jag behöver köpa tråkiga saker till lägenheten så som dammsugare, så är jag glad att Members finns. Ni är väl medlemmar där? Beställde precis en dammsugare, en Bosch, till ett riktigt bra pris. Den här för att vara exakt. Members är en sida med riktigt bra kampanjer på märken. Så genom att beställa min dammsugare via Members så sparade jag 600 kronor. Och det känns det riktigt värt. Det är dessutom fri frakt när man handlar för över 1000 kronor. Är du inte medlem idag så tycker jag definitivt att du bör registrera dig kostnadsfritt här.

Och ni minns väl att jag skrev om Refunder tidigare? Jag berättar om Refunder för alla jag känner för jag tycker att det är den bästa sidan någonsin. Kollade mitt saldo häromdagen, och på mina hotellbokningar och liknande under min resa så har jag fått tillbaka 841 kronor. Utan att göra någonting. Helt kostnadsfritt. Bara genom att gå via Refunder när jag bokar. Även dom flesta online klädbutikerna är anslutna så som Members, Gina Tricot, Ellos och H&M och varför inte få passa på att få tillbaka en del av beloppet du handlar? Helt kostnadsfritt. Jag menar, 841 kronor är nästan hela dammsugaren som jag beställde? Så nu när jag beställde från Members så får jag inte bara ett bra kampanjpris som är betydligt lägre än i butik, jag får dessutom tillbaka en del av beloppet för dammsugaren. Det går ju inte att skämta bort.
Eller nu till sommaren när det är dags att boka sommarresan, passa på att få tillbaka en del av beloppet från hotellbokningen eller flygbiljetten. 841 kronor tillbaka i rena kontanter insatta på ens konto är ju ändå en rätt trevlig återbäring, eller hur?

Låter det för bra för att vara sant? Testa själv. Registrera dig här så får du dessutom 50 extra kronor tillbaka när du gör ditt första köp. Du kommer inte ångra dig. Och registreringen är busenkel och smärtfri.Nu ska jag svida om och gå ned till mitt rätt halvtaskiga gym och köra roddintervaller. Det var länge sen! Och sedan ska jag krama ur benen på energi. I eftermiddag kommer målaren igen för att bättra på färgen på två ställen. Igår regnade det, men ikväll tänker jag att jag ska ta en promenad runt området och se hur jag bor.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer