Cheers to the weekend

Vilken mysig helg! I lördags så spenderade jag hela lördagen hos H med henne och barnet. Hon bjöd på en alldeles fantastiskt sallad med bönpasta, och sen tog vi en långpromenad.

Igår så vaknade jag, tände ljus överallt och åt frukost framför The Fall (vilken serie!) innan jag först bakade bröd medan jag åt pannkakor till lunch. Gick i pyjamas till eftermiddagen då jag möblerade om hela mitt förråd, kanske inte så mysigt men så behövligt! Sen kom J över och hjälpte mig att bära ned ett bord till källaren. Gjorde en potatis- och morotssoppa att ta med till jobbet. Och sen avslutade jag med att rensa hela klädkammaren och hängde om alla kläder. Inte en dag för tidigt. Det var k a o s därinne. Massa saker som skulle ned till källaren som stod där. Nästa projekt blir att bygga om inredningen i klädkammaren. Har en vision om hur det skulle kunna bli så mycket mer praktiskt än vad det är nu.

Och ny vecka! Vaknade på strålande humör! Så redo att göra det här till en bra vecka.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer