Could you light up my life?

Var tar tiden vägen? Snart februari (och snart min födelsedag!). Våren står och stampar i farstun. Ser fram emot april, men tänkte försöka ta en tur till Sälen innan april. Börjar april med att fylla år(!), sen åker vi någonstans i Europa med jobbet, veckan efter det så tänkte jag (och förhoppningsvis N) åka på en weekend. Mycket lediga dagar och halvdagar i april. Känns knappt som om att vi kommer jobba. Och så skiner förhoppningsvis solen. 


Livet känns så mycket lättare när det känns som om att solen börjar närma sig. Har ju känt en förkylning i kroppen i snart två veckor som bara gror men aldrig slår ut, men nu börjar jag äntligen känna mig piggare. Hallelujah. 
Ska på promenaddejt idag efter jobbet. Kan inte säga att jag är överdrivet exalterad. Han ställde in i söndags så vi får väl se hur det artar sig under dagen. Han är väldigt stilig. Nästan lite för stilig. Och ni vet ju hur nervös jag blir i närheten av snygga män. Nåväl, med mina erfarenheter av dejter och män från internet så..For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer