Crazy catlady in the makin'

, Hade en dejt häromdagen. Kan väl inte säga att den var varken bra eller dålig. Fick liksom ingen "vibe". Han kändes ofokuserad och kanske lite.. ointresserad. Vi är inte okända för varandra sen innan, men det kändes.. jag vet inte riktigt, kan inte sätta fingret på det. Han skrev i SMS efter att han tyckte att kvällen var trevlig, men vem vet? Kanske är en sån där enkel vit lögn med tanke på att jag inte hört så mycket av honom sedan dess. Snygg är han i alla fall. Svårt att inte stirra och så där.

Jag tycker verkligen inte om att dejta. Jag avsky det. På sanning alltså. Jag gillar män som tar initiativ och framför allt första steget. Jag är så urusel på att läsa av stämningen så jag låter hellre saker vara än att chansa. Och ju mer jag tänker på det här med att bli med partner i framtiden så känner jag en skräckblandad förtjusning. Klart att det är trevligare att leva i tvåsamhet, att få somna tätt intill någon och att laga middag med någon, men någonstans så känner jag att det är mer jobb än vad det är trevligt.
Jag tycker fortfarande att fulla killar är obehagliga. Jag tycker fortfarande att det är jobbigt att inte veta vad denne någon känner. Jag är rädd för att ge mer än vad jag får tillbaka. Och jag har varken kraft eller energi att leka någon form av katt- och råttalek. Och jag vet inte var jag ska finna denna fantastiska man som tycker att jag är minst lika fantastisk som jag tycker att han är för ju mer jag tänker på det så finns det ingenting inom mig som vill engagera sig i någonting med någon som inte bor i samma stad som jag själv. Jag går upp 04.00. Det finns ingen tid i att pendla efter jobbet. Det ultimata vore ju att träffa någon som mer än gärna stiger upp och tränar 05.00 så att vi har samma dygnsrytm, men det har jag svårt att se att det kommer att hända. Inte bitter eller så, men heller inte speciellt hoppfull längre. Varken livmodern eller könet blir ju yngre med tiden.
Den där katten känns inte långt borta nu.. #crazycatladyFor my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer