Crisp Champagne

Innehåller affiliate-länkar

God morgon finisar!

Är det bara jag som vaknar både pigg och utvilad på helgen men alldeles för tidigt? Slog upp mina blå redan vid sju idag. Och det där är så konstigt för på vardagarna så är det olidligt att gå upp när klockan ringer halv sju men på helgen är jag klarvaken vid den tiden. Ser alltid fram emot sovmorgon men icke sa Nicke. Älskar i och för sig att gå upp, brygga kaffe, tända ljus och bädda ned mig i soffan. Antingen framför en serie eller som idag, framför en lugn och mysig playlist på Spotify.
Jag kommer verkligen sakna hösten när jag reser. Det bästa jag vet är att sova med öppet fönster (gör det året om) och nu när hösten kommer, det finns ingenting som får mig att sova så gott som höstluften. Den där kalla, krispiga och fräscha luften. Den luften som gör att det var 15 grader i lägenheten när jag vaknade, och vad jag älskar det! 15 grader är kanske lite i det svalaste laget men löser enkelt det problemet genom att tända ljus överallt.

Jag har en nyfunnen kärlek för doftljus. Har en kompis som ger mig det i present varje gång jag fyller år. Alltid i fina hållare så att det inte bara är ett ljus utan även en inredningsdetalj. Förra året så fick jag Crisp Champagne från Voluspa och det blev snabbt en favorit här hemma. Ovan är också en present från henne i doften Cotton. Älskar att ha den doften hemma, och speciellt i badrummet. Tycker att det gör att badrummet känns mer hemtrevligt. Har dock som tumregel att inte ha mer än två doftljus hemma. Ett i vardagsrummet och ett i badrummet för annars tycker jag att det blir för mycket doft hemma.

Nu ska jag mysa ur det sista ur den här morgonen innan tantaluran kommer på pack-besök.

Hoppas att ni får en härlig lördag!For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar