Dags att komma i form?

Vill du ta tag i det där nyårslöftet? Vill du komma i form? Vill du testa någonting nytt? Behöver du en knuff i rätt riktigt? Har du velat testa ?crossfit? men aldrig kommit till skott? Boka en plats. Du kommer garanterat inte att ångra dig.

Du har ingen kondition? Du är inte stark nog? Du har ingen som vill träna med dig och du vill inte gå själv? Boka en plats. Du kommer inte ångra dig. Du behöver inte vara störst, bäst eller snabbast. Och det är en bunt härliga tränare som garanterat kommer att få dig att känna dig som en i gänget.

Jag tänkte inte anmäla mig till summercamp just av den anledningen att ingen vill anmäla sig tillsammans med mig och jag ville inte gå själv för jag skämdes för det skick som jag faktsikt var i. Kunde varken göra en armhävning eller en ??burpee? när jag började. Var för svag, för otymplig och hade urusel kondition, och jag var så tjock (eller om du vill kalla det tung) att jag inte ens kunde hänga i stången (alltså bara hålla i stången och hänga med benen rakt ned) men att gå ??summercamp? var mitt livs bästa beslut. Det var summercamp som förändrade mitt liv. Idag kan jag inte mig själv utan träningen. Den bästa timman på hela dagen är den som jag spenderar på Vicious Crossfit.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer