Dålig start på veckan

Igår startade jag den här veckan med en så tråkig och känsloladdad händelse att jag grät i en och en halv timma. Flera personer på min arbetsplats fick se mig gråta men eftersom jag har en otroligt bra chef så kändes det redan bättre efter att ha få ventilera hos hennes. Och som om inte det vore nog så dinerade jag med min gamla chef. Det om någon är en sån fantastisk människa. Och det var verkligen så mysigt att få träffa henne, och så energifyllt att få träffa henne, efter en sån otroligt dålig start på veckan.

Idag vaknade jag väldigt tung i ansiktet. Baksmällan av att gråta så himla mycket på en och samma gång. Konstigt att dom säger att det är bra att gråta när det känns som om att man har bihåleinflammationen från helvetet dagen efter.

Nu är jag precis hemkommen från stämma med föreningen. Och ska snart lägga mig och läsa (sa upp mitt internet igår så kan inte streama filmer längre på gott och ont).

Resten av veckan ser ljus ut. Ett långt träningspass imorgon, skicka iväg allting till Sellpy för försäljning, eventuellt middag på torsdag, träning på både torsdag och fredag, och på lördag så flyger jag tillbaka till Kroatien. Så trots dålig start på veckan så har den sån fantastisk potential! Så peppad på livet!For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer