Den där mannen som väcker kvinnan inom mig till liv

Spenderade hela dagen igår med att laga mat. Gjorde en fantastisk soppa, och en köttgryta med vin och choklad. Hann dock inte provsmaka den innan jag klockan slog dejtdags. Vi gick en långpromenad i höstkylan (älskar verkligen hösten!) och avslutade med en middag på Grekiska kolgrillen. Det var riktigt trevligt men det slog inga gnistor om vi säger så.

Jag vet att många tycker att det är omodernt att tycka att mannen bör betala på första dejten men jag är rätt omodern av mig. Jag vill ha en man som håller upp dörrar, drar ut stolar och uppvaktar mig. Jag vill ha en man som får mig att känna mig som en kvinna. Jag skulle kunna skriva en hel bok om hur jag ser på könsroller, och min syn på könsroller är ingenting jag skäms över men det är ett helt kapitel för sig. Har bara en inre längtan efter att träffa den där alfahannen som får mig att känna mig som den kvinnan som jag är.

Ny vecka, nya tag. Fotografering med kontoret imorgon och oktoberfest på kontoret på fredag. Och så ska jag väl på en dejt eller två. Skam den som ger sig.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer