Det är inte lätt att krossa ditt hjärta
Igår så var jag på galej men valde att runda av rätt tidigt. Det var trevligt och så, men musiken blev väldigt hög och jag hade inte riktigt feeling för att umgås på låtsas. Ni vet när halva sällskapet inte pratar med varandra? Inte för stämningen blir otrevlig, men för att det går att ta på stämningen, och jag tycker att det är löjligt att inte kunna prata om (det uppenbara) problemet. Men middagen var fantastisk! Och alltid lika roligt att få träffa några av mina favoritkillar, och det var ju trots allt Alexanders födelsedag.

Kom hem i god tid så kom i säng hyfsat bra. Vaknade ändock redan vid sju, men så mysigt att kunna ligga och dra sig och sen gå upp, tända ljus och bara mysa omkring i soffan. Nu sitter jag i soffan och dricker kaffe och lyssnar på musik. Innan satt jag och grät till Jackie Ferms dokumentär. Hade aldrig ens funderat att se den men den poppade upp på SVTplay (bästa grejen när man inte har tv!) och vilken berättelse! Visste ju sen innan vem hon är och visste ju sen innan vem hennes pappa är men hade aldrig hört om hennes uppväxt sen innan.. Vilken jävla kämpe hon är. Och innan det så grät jag lite till Natascha Kampusch i Skavlan. Där pratar vi också kämpe. Misstolka mig rätt, men rätt upplyftande att se att andra människor har det värre än sig själv och ändock kliver ur det levande.

Söndag idag. Ska träffa en god vän, kanske min kusin och sen ska jag laga mat för hela slanten så att jag har matlådor för hela veckan. Söndag i vanlig ordning.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar