Det är lite som när man frågade chans, man kan inte få annat än ett nej


Är redan helt matt av renoveringen och det har inte ens börjat än? Att försöka hitta en byggfirma som är seriös och samtidigt förstår sig på kundbemötande är som att dejta på Tinder. Lämnar en med samma känsla av uppgivenhet och hopplöshet.


Blev rekommenderad en byggfirma av Elgiganten. Mailade firman. Inget svar. Precis som dom flesta andra byggfirmor som jag har mailat. Tänkte, jag ringer, går fortare. Ringer och kommer till en kvinna som halvt skriker "XXX Jag hör ingenting, det är en orkester, ring om en timma!" för att sedan klicka mig. Varken överdriver eller skämtar. Tänker, okej, ännu en firma jag inte tänker anlita. Någon dag senare får jag mail från deras VD som skriver att dom gärna tar sig an mitt projekt men att hans kollega kommer och kikar. Vi bokade en tid idag. 10 minuter innan utsatt tid så ringer han och avbokar för att hans sambo har migrän och han behöver ta hand om deras barn. Tio minuter innan. TIO. Här skulle jag nästan vilja påstå att mina Tinderdejter är mer seriösa än vad byggfirmorna som jag vill anlita är. Och då ska tilläggas att jag inte ens betalar på mina dejter men här ska jag kasta ut pengar som om att jag kan skita pengar och så bemödar sig företaget inte ens att dyka upp? Och som om det inte vore nog, när jag förklara de att jag skulle välja en annan firma då jag upplevde hela bemötandet väldigt oseriöst, då kunde han minsann ordna barnvakt, men då förklarade jag att tut-tut-tåget redan tuffat vidare.

What's the dealio med att bete sig som en nonchalant schajas?

Men som med allt annat så finns det guldkorn bland alla gruskorn, och OMENT AB är en av guldkornen. OMENT gjorde mitt kök i min första lägenhet med bravur såväl som med stjärnor i kanten. Tror dock att dom har för mycket jobb nu för tiden för att åka till världens ände Oxelösund så har faktiskt inte tagit kontakt, men kanske värt det ändå? Jag vet ju att OMENT levererar. Behöver inte ens fundera. I samband med att jag skrev det här inlägget så tog jag tillfället i akt och slängde iväg en offertförfrågan, tänker att det är lite som när man frågade chans, man kan inte få annat än ett nej?


Kommer sitta fint med julledighet nu. Imorgon ska jag äta middag med en kollega och sen sladdar jag hem till Alexander och Sara och sover där för på lördag så ska jag och Sara riva av stan i jakt på julklappar. Och på måndag är det halvdag, manikyr och sedan flyttar jag ut till A+S för ett tag. Ser så mycket fram emot det! Trots det faktum att sist vi bodde tillsammans en längre period så impulsköpte jag en lägenhet för att få vara ifred, haha.
???? For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229