Det har jag aldrig provat tidigare så det klarar jag helt säkert

Innehåller affiliate-länkar
Helg hörrni!
Och medan jag är på AW med mina kollegor så tänkte jag att vi kunde prata om mina nya bord.

Måste erkänna att jag är så nöjd med mina bord! Älskar, älskar, älskar dom. Rena rama kapet. Tänk ändå att dom är nedsatta med 78%! Det är ju riktigt galet, och bra! Älskar att fynda. Lever typ för att fynda.


Kaffekopp härifrån // Bord här


Tycker verkligen att dom gör sig så bra här hemma. Liksom bryter av allt det ljusa men också samma färg som benen på soffan. Tror att jag ska satsa på svarta ben till TV-bänken också (som jag inte har köpt än så var jag ska den är fortfarande ett mysterium!) så att det får en röd tråd. Och jag som var så rädd att ena bordet skulle vara för högt. Visst, 5 centimeter lägre hade varit p e r f e k t men ändå rätt najs att kunna sitta och äta vid.

Som ni ser så står ju soffan kvar på motsatt sida från sängen och än så länge så trivs jag faktiskt väldigt bra med det. Känns mer som två olika rum när sängen står "avskiljt".

Och blir mer och mer förälskad i min lägenhet. I början kände jag mest bara "VAD HAR JAG GJORT?!" men nu så känns det mer och mer som hemma och jag känner mig mer och mer nöjd med mitt inköp. Nästa stora inköp blir nog en båt så att jag kan glida omkring i skärgården nästa sommar. Jag har aldrig ägt en båt och än mindre kört en båt, men tänker, det hade jag ju inte med bil heller? Så det ska nog gå. Säger som Pippi; "Det har jag aldrig provat tidigare så det klarar jag helt säkert.".For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar