Dress for less

Har verkligen ingenting att ha på mig. Har ingen inspiration att klä mig heller. Jag vill spatsera omkring i klackor, men när jag promenerar fram och tillbaka till gruvan (dryga 2 kilometer enkel väg) i snön så är skyhöga klackar inget alternativ. Sätter däremot gärna på mig fina klänningar. Gillar billiga men vackra klänningar. Eftersom jag bara använder klänningar och gärna byter klänningar på löpande band så tycker jag inte att det är värt att köpa svindyra klänningar. Den här röda för 150 kronor hade varit alldeles perfekt om jag inte såg ut som en upp- och nedvänd bowlingkägla. Ser du inte ut som en flodhäst så kan du köpa den HÄÄÄR.
Den här fantastiska klänningen hade jag utan tvekan gärna sett ut som en flodhäst i om den fanns i min storlek. Den finns i S och M HÄÄR för 195 kronor.

Kanske lite för tidigt att tänka på både sommar och studenttider, men trots att den här är vit så tycker jag att den skulle vara perfekt till en solbränd kropp. 150 kronor är den lätt värd om man har storlek S, HÄÄÄR.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer