Drink your greens

Inlägget innehåller adlinksÄlskar verkligen helger. Älskar också att inte ha planer på helgerna. För några år sedan så skulle min själ dö långsamt inombords om jag inte hade några planer på helgen. Att sitta hemma ensam skulle få hela min insida att vända sig ut och in. Skulle leta med lupp efter någon som ville hitta på någonting. För några år sedan så skulle jag aldrig ha kunnat tro att jag skulle njuta av ensamheten, lugnet och tidiga kvällar.

Igår spenderade jag kvällen i soffan under en filt med Netflix och var i säng innan tio. Sov som en prinsessa och vaknade utvilad. Gick upp, bryggde kaffe och njöt av morgonen i soffan innan jag mötte upp Nina för ett benpass. Och nu har jag precis avnjutit en lunch; havregrynsgröt med en grön smoothie. Hemligheten till att få till en god havregrynsgröt är att använda (havre)mjölk istället för vatten och ha ägg i. Kokar även min med både kanel och kardemumma i istället för att ha det på efteråt.

Dagens gröna smoothie är vatten, grönkål, spenat, ingefära, citron, chlorella, hampaprotein och ananas. I vanliga fall så brukar jag ha MSM i också men drack det med min c-vitamin till frukosten.

Ska njuta av lugnet en liten stund till innan jag ska gå en vända på stan (behöver nåt att ha på min på vår jul- och 50-årsfest om två veckor) och innan det är dags att veckohandla. Förstår inte hur man inte kan tycka om söndagar..For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer