Drinkar i världsklass

Fortfarande helt frälst i semestern. Igår var inget undantag. Har inte så mycket att uppdatera er om eftersom jag inte gör mer än att ligga på stranden, men igår hann jag med mer än stranden. Började självklart på stranden och när batteriet på telefonen dog så gick jag hem och la mig på balkongen till Alexander hämtade mig.
Vi åkte ut till Vibynäs Golfklubb för att äta lunchbuffé. Utsikten är magisk, men det var rätt molning. Vi satt där och pratade om livet och skrattade ett par timmar.

Åkte hem och svidade om och sedan så dinerade jag och Nina på Mira Mar. Behöver ju inte säga når om Mira Mar vid den här punkten, men Renyos alkoholfria drinkar skämtar man inte bort. Och maten.. Vi delade på en Kebbeh Naje och tog varsin rätt till. Den är verkligen bland det godaste på menyn (förutom potatisen då!).

Det fina med att göra saker när man är ledig är att det inte behöver bli sent. Jag var hemma redan vid halv nio men hann ändå äta en lång middag i gott sällskap.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar