Drömmig dejt med Greatdays

Bild lånad av Greatdays

Jag är ju singel som ni säkert vet (och det går väl inte att missa?) men jag är ändock en obotlig romantiker, och jag tror på kärlek vid första ögonkastet. Jag förstår ju också att kärleken måste underhållas genom åren, lite som att smörja en bil, för att den ska bibehålla sin kvalitet.
Nu är ju jag i dejtingfasen, och det är ju inte lätt det här med att dejta så därför är det alltid roligare att ha lite mer avslappnade dejter i början. Drömmen vore ju att få gå på aktiv matlagning med vin. Kanske inte på första dejten, men kanske andra eller tredje. Om inte annat så är det ett fantastisk sätt att släppa vardagen och göra någonting roligt tillsammans som par. Tänk vad roligt att tillsammans få laga en fyrarättersmiddag med AVEQIA's stjärnkockar! Att i några timmar bara få släppa alla måsten, skratta tillsammans och njuta av fantastisk mat och kanske lära sig lite nya maträtter att ta med sig hem och implementera i vardagen. Åh, jag kan riktigt se framför mig hur jag och min blivande kärlek står där, skrattar tillsammans, rör tillsammans och berör varandra.

Greatdays har många otroliga upplevelser vilka även är perfekta som presenter vid idétorka till partner så väl som familjemedlem eller hjärtevän.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer