Drunkna inte i dina känslor

Inlägget innehåller reklamlänkar


Finisar! Har ni haft en bra dag?
​Höll på att skriva måndag men det är ju redan tisdag. Känns verkligen som en måndag.

Åh herre min Gud, hur kunde jag gå upp 04.15 för att träna v a r j e dag förut? I över två år. Mitt förstånd förstår inte det. Förstår däremot varför jag somnade innan åtta på kvällarna.

Som ni kanske förstår så gick jag upp och tränade innan jobbet imorse. Älskar ju känslan att träna på morgonen men älskar inte tröttheten på kvällarna. Inte tränat på över två veckor så tog det lite lugnare än vanligt. Värmde upp och körde box squats, fortsatte men ben och rumpa och avslutade med 10 air squats, 15 jumping squats, 20 walking lunges gånger två. Min stjärt är rätt öm nu, men så skön känsla.

Nu har jag precis rivit av en del ärenden och ätit middag så nu tänkte jag passa på att mysa ned mig och påbörja någon av böckerna som jag fick hem idag.Det var riktigt svårt att välja ut några få böcker att beställa hem. Hade kunnat beställa hem fler men vill hinna läsa dom innan jag åker. Har inte råd att slösa vikt på böcker i väskan. En-två böcker kan jag få ned i väskan men fler än så blir för mycket vikt. Svår sits för jag vill egentligen släpa med mig en uppsjö av böcker, för finns det något bättre än att ligga på stranden med en bok och bara njuta av lugnet? Får köpa engelska böcker under resans gång istället.

Valde att beställa lite olika genrer av böcker. Gangsterprinsessan är en sann historia om en svensk tjej som under sin karriär var den mest hårdföra knarkkurirer och rutinerad människosmugglare runt om i Europa. Livsöden (och speciellt kriminella sådana) både fascinerar och intresserar mig. Drunkna inte i dina känslor förklarar, bekräftar och visar hur man tar vara på sin känslighet. Att var stark men skör. Något som jag tampas med dagligen. Har aldrig förstått varför jag reagerar annorlunda än andra, och oftare och starkare än andra. Ett vet jag säkert, Oprah Winfrey, visdomens kvinna, behöver jag utveckla det mer? Och Mikael och hans missbruk, ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat.

Nu ser jag verkligen fram emot sista veckorna av höstvädret som jag har kvar i Sverige. Det kommer bli en riktig mysig höst med tända ljus och böcker. Och kanske lite varm choklad till det.

Vilken är din favoritbok?For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar