Du är vacker som du är

Igår så satt jag och planerade för fulla muggar, men insåg att hur ambitiös jag än må vara och har mycket jävlar anammajag än må ha, så kommer det inte fungera att plugga på heltid i höst samtidigt som jag jobbar, och samtidigt som jag ska försöka underhålla träningen. Jag är redan helt slut på kvällarna som det är. Fick en reservplats i torsdags och det var alldeles för lite tid att få allting att fungera på. Däremot ska jag söka om till våren men inte en lika omfattade utbildning.

Och så det här med träningen.. Det är inte roligt just nu så nu måste jag hitta en annan form av träning som är rolig så att jag åtminstone kan underhålla kroppen. Och just nu känner jag verkligen inte för att kliva upp mellan fyra och fem för att träna. Blir så himla lätt att jag glömmer bort att leva mitt i allting. Jag älskar ju livet!

Och idag så vaknade jag fylld med tacksamhet. Det är så lätt att glömma vad en faktiskt har. Jag har mat på bordet, tak över huvudet, ett arbete som jag verkligen trivs med och så har jag så fina människor i mitt liv. Igår när jag klev in i min lägenhet så skiljdes jag av en rofylld känsla. Mitt hem börjar äntligen att kännas som hemma. Det är lite småfix kvar, men min själ börjar äntligen att slappna av när dörren stängs på kvällen.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer

Livs ah-à upplevelsen är bäst. Grymt att du är klok och ser/märker "i can only go this far".
None