Efter regn så kommer solsken

Vaknade nollfem tjugo, allvarligt?! Låg dock kvar en timma bara för att. Njöt av att se solen skina in och känna att det är härligt att leva.
Var utvilad, pigg och GLAD. Vaknade liksom på rätt sida idag. Och det är rätt så fantastiskt när jag har såna där dagar som igår; dom varar sällan mer än en dag, och dagen efter känns oftast trippelt så bra som en vanlig dag.

Var på ett spännande möte häromdagen. Det var ett sånt där möte där man bara känner att det här är rätt. Det är så här det ska kännas. Det är precis det som jag vill göra. Och det kändes verkligen som om att det var min hand i handsken. Nåväl, nu är det bara att vänta (och vi vet ju hur mycket jag tycker om att vänta). Tur att den här veckan är rätt fullspäckad. Lunch och årsstämma idag, kalas imorgon, röntgen (äntligen!) på onsdag och sol. Ska sola så mycket att solen tröttnar på mig. Och träning.
Jag tränar fortfarande, men eftersom det är så jävla tråkigt så berättar jag inte så mycket om det. Idag körde jag 30 minuter core med Jillian Michaels. Och ikväll så tänkte jag köra lite yoga. Det är så min träning ser ut. Lite core och lite överkropp. 3-4 ggr i veckan. Mesar omkring liksom. Svettig blir jag ju, men inte så där döende som jag brukar bli i boxen.

Nåväl, nu tänkte jag ta och baka.
Kan ju inte ha lunchbjudning utan tillhörande fika. Min kusin sa att hon ville ha fil och mackor till lunch, men det går inte ann. Nu är klockan åtta och det är redan sjukt varm så det är ju tur att jag ändock planerat en lätt lunch, men ingen fil och mackor här inte. Och så går den här på repeat hemma;

For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer