En av de bästa svenska produktionerna
Fördelen med att inte ha TV hemma är att jag måste aktivt välja vad jag ska titta på vilket gör att jag sällan "slötittar" på TV bara för att. Stundom så kan jag dock sakna att bara sätta på TVn bara för att ha sällskap när jag äter, eller bara för att ha någonting på utan att behöva ta ett val. Att göra ett val kan ibland ta över en timma. Jag tycker egntligen inte om att göra val. Nåväl, till saken.

Har ni sett Gåsmamman? Jag gillar vanligtvis inte svenska produktioner (förutom Kenny Starfighter, Gangster (och speciellt när Persbrant säger "Bjud för fa-an inte upp om du inte kan dansa!") och Wallander-filmerna) men Gåsmamman! Vilken produktion! Alexandra Rapaport är så förbannat snygg också. Har plöjt säsong två sen igår och blev precis klar. En del av mig hoppas att det blir en tredje säsong men en del av mig hoppas att det slutar så här. Är rädd att en tredje säsong kommer att förstöra allt. Men säsong två, vilken nagelbitare!

Såg att man får två veckor gratis på Cmore om man signar upp sig. Rekommenderar starkt att göra det för att plöja båda säsongerna av Gåsmamman. You're in for a ride så att säga.For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer