En frisk fläkt på marknaden

Betalt samarbete med Hedvig


Hej kompisar! Hur mår ni?

En flytt avklarad, och en flytt kvar, för jag har KÖPT LÄGENHET. Så om mindre än en månad så flyttar jag in till mitt nya hem. Var och beställde möbler häromdagen. Dessvärre så kommer dom inte förrän i december, men vad gör väl det? Ännu ett nytt kapitel att skriva, och ingen är mer lättad än jag. Att flytta tär på krafterna, och speciellt när en gör det på känsla, utan någonting färdig. Måste ändå säga att jag är tacksam för att jag hittade Hus på hjul. Ett charmigt hus om 15 kvm med de mest fantastiska hyresvärdarna som jag mött. Igår bjöd dom in till middag, och vilken trevlig kväll!


Någonting som är viktig när man flyttar är bra försäkringar. När jag flyttade till Karlstad så behövde jag dubbla försäkringar, och jag var väldigt less på mitt dåvarande och omoderna försäkringsbolag, och kände att när jag ändå förfinade andra delar av mitt liv så kanske jag borde ta tillfälle i akt och modernisera även bland nödvändigheterna. Och framförallt att se över om jag kunde spara in några kronor. Vem vill egentligen betala mer än vad man behöver för någonting som man kanske inte ens vill ha men som man måste ha? Så jag hittade Hedvig. Ett nytänkande och modernt bolag som är som en frisk fläkt på marknaden. Enkla, snabba och med en kundservice som är både fläckfri och i världsklass. Har du tappat bort något eller har någonting gått sönder? Då registrerar du enkelt ditt ärende i appen och vips! så har du din ersättning. På bara några minuter. Inga telefonköer, inget pappersarbete, inget krångel. Hedvig har heller inga bindningstider vilket gör att du när som helst kan byta tillbaka till ditt gamla bolag om du mot förmodan skulle vara missnöjd.
Allt överskott i bolaget vid årets slut går dessutom till välgörenhet.

Genom att byta till Hedvig så kan du spara upp till 20%, och Hedvig sköter dessutom bytet åt dig - bättre än så blir det inte. Vill du också ha en modernare försäkring hos ett bolag som förstår dig och finns där för dig? Då kan du enkelt byta till Hedvig HÄR genom ett par få knapptryck. Lovar att du inte kommer att ångra dig.
For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer