En kväll av värme, kärlek och fantastisk musik

Igår, vilken dag! Är helt slut idag, men så värt det. Började med att luncha och shoppa med Hermella. Sedan åkte jag och hämtade Jorinda så åkte vi till Saltå Kvarn för att se hennes pappas föreställning.Och där kunde man även handla färska ekologiska råvaror.
Och sedan stannade vi för en glutenfri pizza. Kan vara den godaste icke hemgjorda glutenfria pizza som jag har ätit! Järna kan sina grejer. Sen tog vi bilen ut i skogen till Hagaberg.
Det var en man som hade byggt upp en scen på sin gård. Det var olika band som spelade ända fram till midnatt. Och några killar som visade upp grym akrobatik. Gick runt barfota (tar varje chans jag får att gå barfota - älskar det!), drack chai-te som det bjöds på och låg på gräset med Jorinda och pratade om livet. En alkoholfri och kostnadsfri(!) minifestival.
När mörkret lagt sig så tände det eld på denna fågel. Hade får dåligt batteri vid den tiden, men vackert var det.
När mörkret föll blev det magiskt. Enda ljuset som fanns var från brasan vid eldstaden där folk satt med en gitarr och plingade och här, på scenen. Och när regnet kom samlades många under pressenningen nära scenen. Kolonin hade med sig en treåring som lirade mandolin. Så söt! Äej, det går inte ens att beskriva hur härligt det här var. Min själ blir alldeles varm av att vara i Järna. Det är svårt att tro att jag faktiskt gått i en antroposofisk skola i mellanstadiet med tanke på att jag inte förstått storheten med Järna för ens nu. Och att få göra det här med Jorinda, äej, ni missade nåt!For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer