En liten leverans
Phuu! Vilken dag. Den har gått i ett!

Efter att återförsäljaren sa att det skulle kosta 2500 spenader att felsöka min bil för att de har sagt till mig att jag kan byta däcken på en verkstad i Södertälje så ringde jag tillbaka till verkstaden och fick prata med världens trevligast kille som bad mig ha is i magen och köra bilen över helgen. Hade inte bilen löst sig själv så skulle jag komma tillbaka. Och mycket riktigt, bilen löste sig själv. THANK GOD!

DHL-leveransen hade ett spann på mellan 10-13. Och dom kunde inte ringa innan. Det var tydligen någonting som företaget behövde betala för. 10.26 var leveransen här. HALLELUJAH. Jag tänkte att med min tur de senaste dagarna så skulle den komma lång över 13.00 istället, haha. Frågade om han kunde ta med pallen i alla fall. Vet ni vad han svarade? "Nej, tyvärr, den är inte vår. Lägg den på tomten så tar föreningen hand om den." Haha, alltså... visste inte om jag skulle skratta rakt ut eller inte.

Så bar upp, packade upp och skruvade ihop möblerna på 30(!) minuter. Ibland överträffar jag mig själv. Swishade direkt iväg till frisören, och wow! Känner mig som en ny person.

Efter det så var det Systembolaget, handla mat, hämta tårta, styra upp balkongen, iväg för att köpa mer lampor till balkongen och slänga allt skräp, och sen, sen fick jag åka hem och äta. Insåg att allting som jag hade ätit idag var en banan till frukost..

Vet en som kommer somna som en klubbad säl i natt. Men vad gör väl det när det är FÖDELSEDAG IMORGON!For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer