En liten lista

Är det väderomställningen som leker med tröttheten? Kan omöjligt vara bara jag som går runt som en zombie med mörka ringar under ögonen och alldeles för lite sömn på sömnkontot? Jag hatar att gnälla, men jag är allt annat än produktiv just nu. Finns liksom ingenting att uppdatera er om. Jobba, äta, sova - det ljuva hamsterhjulet.


Hittade en lista hos Dasha som vi kanske kan köra istället?Vad gör du just nu?
Just nu sitter jag i soffan I nattlinne i mörkret hemma och lyssnar på musik. Velar mellan att sitta här i nattlinne hela kvällen eller att ta mig samma, dra på mig en klänning och gå på en dejt. Känner mig så tråkig som vill sitta här under min korkek istället för att gå på dejt - men vad ska den leda till? Jag åker om två månader..

Vad skrämmer dig?
Att livet är så skört. Jag är inte rädd för att resa på egen hand och heller inte för att ge mig ut i världen, men det faktum att vi lever på lånad tid skrämmer mig. Tänk om något händer någon som jag älskar medan jag är ute och upptäcker världen och jag inte kan finnas där? När den känslan sköljer över mig så kan jag känna mig som en dålig medmänniska - att jag är egoistisk som vill göra det här vilket gör att jag inte kan finnas där för människorna i mitt liv. Jag är rädd att jag ska gå miste om barns uppväxt och andra viktiga saker för att jag letar efter min egen lycka. Att andra kanske kommer att tycka att jag är egoistisk som gör det här.

Vad peppar dig?
Att se andra människor lyckas! Jag älskar framgångssagor. Och när människor berättar att jag är en inspiration för dom. Att lilla jag kan inspirera. Det får mig att vilja fortsätta utvecklas och dela med mig av mina upplevelser.

Vad vill du ha som huvudsyssla om fem år?
Om 5 år så vill jag vara platsoberoende och arbeta med någonting som får mig att känna mig rofylld. Kanske driver jag eget? Kanske jobbar jag med administration? Kanske har jag precis släppt min bok? Kanske jobbar jag med content? Kanske pluggar jag på distans? Kanske jobbar jag med folkhälsa och hjälper människor att bli sitt bättre jag?
Jag vet inte riktigt vad jag gör, men jag tror att vad det än må vara, så är det platsoberoende.

Vad får dig att gråta?
Allt, haha. Det är så konstigt för det finns ingen logik i mina tårar. Vet inte om det har att göra med att jag är högkänslig? Vinner någon på TV, då gråter jag. Är någon ledsen, då gråter jag. Ibland är det svårt att läsa Aftonbladet på offentliga platser för en artikel kan få mig rörd till tårar. Lyckliga som olyckliga. Det bara sköljer över mig och så måste jag bita mig i läppen och snabbt stänga ned för att tårarna inte ska börja rinna.

Vad är det sista du tänker på innan du somnar?
Oj! Svårt! Men antagligen hur tacksam jag är för livet. Jag är otroligt tacksam över att få leva, och att få uppleva livet. Sen sträcker jag nog lite extra på mig i sängen och tänker att det är rätt fint att vara singel ändå när man får hela sängen för sig själv.

Vad måste du ha hemma i matväg?
Ägg! Klarar mig inte utan ägg hemma. Äter ägg som andra äter godis. Minst 2 ägg om dagen äter jag. Och har alltid färdigkokta ägg i kylskåpet om hungern kickar in helt plötsligt.

Vad läser du just nu?
Just nu har jag inte ro att slå mig ned med en bok, men läste nyligen The Why Are You Here Cafe (adlink). Så bra bok! Var väldigt intressant att läsa den efter att jag hade sagt upp mig och bestämt mig för att ge mig ut på äventyr. Många gånger i boken så tänkte jag "men det var ju det jag frågade mig själv!". En aha-upplevelse. Går du i tankarna att förändra livet? Vill du bara ha lite inspiration? Letar du efter en mening? LÄS DEN.

Vad är skönt?
Att sova. I min säng (som jag har sålt - kanske livets största ångest?). Och att få ta av strumpbyxorna när man kommer hem från jobbet så skavet i ljumsken lättar.

Vad gör du när du är arg?
Gråter. Folk tror oftast att jag är ledsen när jag är arg, men jag kan inte hjälpa det, jag gråter oftast hejdlöst.

Vad är din vanligaste hälsningsfras på sms?
Hej finis!

Vad är du avundsjuk på?
Jag försöker verkligen att inte vara avundsjuk, men måste jag säga en sak så är det människor som brinner för något, som har hittat sitt kall. Och människor som arbetar med precis det dom vill och lyckas.

Vad är det viktigaste som finns?
Förutom det självklara, min mormis, så är det mina vänner. Dom är mitt skyddsnät, hela mitt liv.

Vad är ingredienserna för en bra utekväll?
Nu för tiden så tycker jag om lugna utekvällar. Inga stå på borden och dansa tills stängningskvällar. Goda vänner, middag som håller på i timmar och mycket skratt. Behöver inte vara så avancerat.

Vad är det gulligaste som finns?
Oväntade presenter för att någon kom att tänka på en när dom såg saken.

Vad såg du senast på en scen?
Måste vara på Södertäljefestivalen. Den sista som klev upp var Linda Pira men hann även se Lisa Ajax och viktigast av allt Tomas Kaya med min älskade Terese i bakgrunden. <3
For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar