En mardröm

Innehåller affiliate-länkar

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Confident Living och Markslöjd


Jag har drömt hela natten att någon har stulit min taklampa i sovrummet. Till saken hör, att sedan jag flyttade in i november, så sticker elkablarna ut ur taket, det är alltså inga lamputtag (eller vad det heter) i taket. Alla har sagt till mig att det "bara är att koppla in lampan" så länge man stänger av elen, men eftersom jag inte är säker på hur man stänger av elen så känns det inte så "bara" och som om att det är bättre att jag låter bli. Men hela natten har jag alltså drömt att någon stulit min lampa, och enda sättet som jag kunde se det på var för att elkablarna sticker ut ur taket. Vaknade och till och med kände mig ledsen över att lampan var borta. Konstig dröm, och ännu mer konstig känsla att vakna med, eftersom jag aldrig ens har köpt en lampa till sovrummet på grund av beslutsångest.

I vardagsrummet så har jag länge velat ha Vertigo från Petit Friture men med tanke på priset valde jag istället den här till köket som en kompromiss (eftersom köket är mindre) och istället den den här till vardagsrummet. Så äntligen har jag åtminstone bestämt mig för två lampor.
I sovrummet vill jag däremot ha en mjuk känsla i kombination av hotellkänslan. Jag hade bestämt mig för en fjäderlampa men sen läste jag att någon tyckte att det såg ut som en svanstjärt så nu är det allt jag kan tänka på när jag ser den.


1. Norm HÄR // 2. Clique HÄR // 3. Kate HÄR // 4. Tropez HÄR
5. Gross HÄR // 6. Universe HÄR


Har alltid tyckt att lampor är så svårt. Det finns mycket fint men det ska passa in med resten av inredningen och samtidigt ge den rätta känslan. En lampa är så mycket mer än en lampa. Och uppenbarligen tillräckligt betydelsefulla för att en ska drömma mardrömmar om dom.

Vilken lampa röstar ni för?For my English readers, use the translation function in the menu on the left side

Gillar

Kommentarer